Zuiver en Zen Salon Hilversum

< Terug naar alle schoonheidssalons in Hilversum

Zuiver en Zen is een schoonheidssalon in Hilversum, speciaal voor vrouwen. De salon wordt gerund door Angela Bakker, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en masseur met meerdere certificaten op het gebied van wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Angela blijft continu bezig met het bijleren van verschillende cursussen en behandelingen om haar praktijk in de toekomst verder uit te breiden.

De salon biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen met Nouvital Cosmetics, massages en wimper- en wenkbrauwbehandelingen zoals Lash Volume Lift, Henna Brows en Brow Lamination. Klanten kunnen kiezen uit ontspannende gezichtsbehandelingen, reinigende gezichtsbehandelingen, luxe gezichtsbehandelingen en tiener gezichtsbehandelingen. Voor massages is er keuze uit gezicht/hals/decolletémassages, ontspanningsmassages, rug/nek/schoudermassages en Ayurvedische massages. Bij wimper- en wenkbrauwbehandelingen kunnen klanten terecht voor het verfraaien en accentueren van hun wimpers en wenkbrauwen.

Zuiver en Zen streeft ernaar om klanten een rustgevende en ontspannende ervaring te bieden. De salon is de perfecte plek om even tot rust te komen en een moment voor jezelf te nemen. Angela kijkt ernaar uit om haar klanten te laten stralen en te verwelkomen in haar salon.

Adres

Telefoon

Telefoonnummer niet vermeld

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie