W.M. Mooij Schoonheidssalon Salon Maassluis

< Terug naar alle schoonheidssalons in Maassluis

W.M. Mooij Schoonheidssalon is een professionele schoonheidssalon gevestigd in het hart van Maassluis. Hier kunt u terecht voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, gericht op het verbeteren en verjongen van uw huid. Hoewel de profielpagina van W.M. Mooij Schoonheidssalon nog niet is aangevuld, kunt u er zeker van zijn dat u hier in goede handen bent voor uw schoonheidsbehoefte.

De ervaren medewerkers van W.M. Mooij Schoonheidssalon zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van schoonheidsverzorging. In de salon worden hoogwaardige producten en geavanceerde technologie├źn gebruikt om ervoor te zorgen dat u de beste behandeling krijgt.

Naast huidverzorging biedt W.M. Mooij Schoonheidssalon mogelijk ook andere diensten aan, zoals manicure, pedicure en ontspannende massages. Neem contact op met de salon om te weten te komen welke behandelingen en diensten er beschikbaar zijn en om een afspraak te maken voor een persoonlijke en ontspannende ervaring. Laat W.M. Mooij Schoonheidssalon u helpen om er op uw best uit te zien en u te laten stralen van zelfvertrouwen.

Adres

Jan Luykenstraat 34 3141 BN Maassluis

Telefoon

06 – 229 73 488

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie