Studio Kosmetique Salon Huizen

< Terug naar alle schoonheidssalons in Huizen

Studio Kosmetique, gevestigd in Huizen, is een gerenommeerde schoonheidssalon die sinds 1980 een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen biedt. Greet Kos, de oprichtster, is een gediplomeerd Stivas schoonheidsspecialiste, manicure, pedicure en visagiste met vele specialisaties en certificaten op haar naam. Naast de behandelingen die Greet aanbiedt, is haar man Ronald Orsel een gediplomeerd sportmasseur die stevige sportmassages verzorgt voor klanten die een energieke opkikker nodig hebben.

De salon is recentelijk opgeknapt en uitgerust met moderne apparatuur en een comfortabele stoel voor de optimale ervaring. Studio Kosmetique staat bekend om haar hygiƫnische werkwijze en klantgerichte benadering, waarbij losse behandelingen worden aangeboden om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Een bezoek aan Studio Kosmetique is niet alleen een investering in uw uiterlijk, maar ook in uw welzijn. Regelmatige gezichtsbehandelingen, minstens vier keer per jaar, dragen bij aan het onderhoud van een gezonde huid.

Gelegen in een rustieke omgeving met parkeergelegenheid op eigen terrein, is Studio Kosmetique gemakkelijk bereikbaar en biedt het een ontspannen sfeer voor klanten om tot rust te komen en te genieten van de diverse behandelingen. De salon volgt strikt de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de Corona-update, zodat u zich veilig kunt voelen tijdens uw bezoek. Studio Kosmetique nodigt u uit om kennis te maken met hun uitgebreide aanbod van behandelingen en een informatiefolder op te halen om meer te weten te komen over hun diensten.

Adres

Iepenlaan 11, Huizen

Telefoon

niet beschikbaar

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie