SpaMedica Salon Huizen

< Terug naar alle schoonheidssalons in Huizen

SpaMedica, gevestigd in Huizen, is een schoonheidssalon met een rijke geschiedenis. Opgericht door medisch schoonheidsspecialist Els van Gogh, heeft de salon meer dan 52 jaar ervaring in het aanbieden van hoogwaardige huidbehandelingen. Vanaf haar twintigste begon Els met een eigen salon aan haar ouderlijk huis en reed ze met het autootje van haar moeder vol met haar spullen naar cliƫnten. Onlangs verhuisde de salon naar de Kerkstraat 54C, na eerder gevestigd te zijn geweest in het Nautisch Kwartier. De nieuwe locatie is beter bereikbaar en intiemer dan het vorige pand.

Klanten van SpaMedica kunnen rekenen op deskundige en gepersonaliseerde behandelingen die hun huid weer laten stralen. Els streeft ernaar om haar cliƫnten de best mogelijke zorg en aandacht te bieden, zodat ze met vertrouwen en een prachtige huid de salon verlaten. Ondanks haar jarenlange ervaring, blijft Els leergierig en up-to-date met de nieuwste trends en technieken in de schoonheidsindustrie.

Naast huidbehandelingen biedt SpaMedica ook andere diensten aan zoals gezichtsbehandelingen, massages en huidverzorgingsadvies. De salon staat bekend om zijn warme en uitnodigende sfeer, waar klanten zich direct op hun gemak voelen. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende gezichtsbehandeling, een revitaliserende massage of deskundig advies over huidverzorging, SpaMedica is de ideale plek om te bezoeken en uw huid de liefde en zorg te geven die het verdient.

Adres

Kerkstraat 54C, Huizen

Telefoon

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie