Serenity Beautysalon Salon Maassluis

< Terug naar alle schoonheidssalons in Maassluis

Serenity Beautysalon, gelegen in Maassluis, is een warme en uitnodigende plek om tot rust te komen en jezelf te laten verwennen. De salon biedt een breed scala aan diensten, waaronder gezichtsbehandelingen, massages en parfums van het merk Tapparfum. De eigenaresse, Melissa, staat bekend om haar hartelijke persoonlijkheid en vakkundigheid in het bieden van de juiste behandeling voor elke klant.

Bij Serenity Beautysalon kun je genieten van een persoonlijke benadering en een ontspannen sfeer. Klanten zijn blij met de zichtbare resultaten na een gezichtsbehandeling en de ontspannende massages. Naast de behandelingen in de salon, biedt Serenity Beautysalon ook parfums aan die je online kunt bestellen. Dit maakt het mogelijk om zelfs na je bezoek aan de salon te blijven genieten van de heerlijke geuren die worden aangeboden.

Serenity Beautysalon is betrokken bij de lokale gemeenschap en organiseert evenementen zoals open dagen, waarbij bezoekers kennis kunnen maken met de producten en diensten. Deze evenementen zijn een leuke manier om de salon te leren kennen en te profiteren van speciale aanbiedingen. Bovendien is de salon goed bereikbaar en zijn er ruime openingstijden, waardoor het gemakkelijk is om een afspraak te plannen. Kies voor Serenity Beautysalon en ervaar zelf de uitstekende service en behandelingen die Melissa aanbiedt.

Adres

Merellaan 114 3145 XG Maassluis

Telefoon

06 11719652

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie