Schoonheidssalon Serene Salon Waalwijk

< Terug naar alle schoonheidssalons in Waalwijk

Schoonheidssalon Serene, gelegen in Waalwijk, is de plek waar u terecht kunt voor een unieke en ontspannende ervaring. Eigenaresse Nicole Nieuwenhuijsen heeft een grote passie voor haar vak en is al sinds 2001 actief in de branche. Nicole zorgt ervoor dat elke behandeling in de salon afgestemd is op uw persoonlijke wensen. De salon maakt gebruik van de producten van Spa Salonne Pro en Puurr, die aansluiten bij haar eigen visie.

Bij Schoonheidssalon Serene kunt u kiezen uit diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering, zoals microneedling, biopulse therapy en biopeeling. Daarnaast biedt de salon ook huidverzorgingsbehandelingen aan, zoals de Serene facial, de Serene facial extra en seizoensbehandelingen. Naast deze behandelingen is er ook een aanbod van overige behandelingen, zoals epileren, harsen van de bovenlip en het verven van wimpers of wenkbrauwen.

Klanten prijzen de warme ontvangst, de vakkundige behandelingen en de persoonlijke aandacht die zij ontvangen bij Schoonheidssalon Serene. Een bezoek aan de salon gaat verder dan alleen het ondergaan van een behandeling; ontspanning en kwaliteit staan hoog in het vaandel. De openingstijden van de salon zijn op woensdag, donderdag en vrijdag, en u kunt eenvoudig een afspraak maken via telefoon of e-mail.

Ervaar zelf de ontspannende en verzorgende behandelingen bij Schoonheidssalon Serene en ontdek waarom zoveel klanten al jarenlang trouw blijven aan deze salon.

Adres

Van Anrooypark 21, 5144 AT Waalwijk

Telefoon

+31 6 22 52 57 40

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie