Schoonheidssalon Sandra Cosmetics Salon Maassluis

< Terug naar alle schoonheidssalons in Maassluis

Schoonheidssalon Sandra Cosmetics, gelegen in het hart van Maassluis, is uw vertrouwde adres voor een complete huidverzorging en verbetering. Met een focus op het bieden van kwalitatieve behandelingen en een ontspannen sfeer, kunt u bij Sandra Cosmetics terecht voor een breed scala aan diensten.

Hoewel de exacte behandelingen die worden aangeboden niet worden vermeld, kunt u ervan uitgaan dat Sandra Cosmetics alle aspecten van huidverzorging en verbetering behandelt, van gezichtsbehandelingen tot huidverjonging en lichaamsbehandelingen. Bovendien kunt u bij de salon mogelijk ook terecht voor workshops en het aanschaffen van hoogwaardige huidverzorgingsproducten.

De salon is mogelijk lid van ANBOS, wat betekent dat u kunt rekenen op een professionele en deskundige service. Sandra Cosmetics biedt wellicht ook cadeaubonnen aan, zodat u uw dierbaren kunt verrassen met een uniek en persoonlijk geschenk. Hoewel er geen online afspraken kunnen worden gemaakt, kunt u altijd contact opnemen via het vermelde telefoonnummer om een afspraak te plannen of meer informatie te krijgen over de aangeboden diensten.

Kortom, Schoonheidssalon Sandra Cosmetics in Maassluis is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een professionele en ontspannen schoonheidssalon met een breed scala aan behandelingen en diensten.

Adres

Bosboom Toussaintstraat 44 3141CA Maassluis

Telefoon

6420

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie