Schoonheidssalon Ria De Klein Salon Maassluis

< Terug naar alle schoonheidssalons in Maassluis

Welkom bij Schoonheidssalon Ria De Klein, uw one-stop-shop voor alles wat met schoonheid en ontspanning te maken heeft. Gevestigd in het prachtige Maassluis, aan de Zeemandreef 53, is onze salon gemakkelijk te bereiken voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de stad. Onze toegewijde en professionele medewerkers zijn opgeleid om u een scala aan diensten aan te bieden, waaronder beautyfarms en sauna’s, die u zullen helpen om uw innerlijke en uiterlijke schoonheid te verbeteren.

Bij Schoonheidssalon Ria De Klein bieden we een breed scala aan behandelingen en services om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende gezichtsbehandeling, een verkwikkende massage, of een verjongende sauna-ervaring, wij hebben het allemaal. Onze ervaren schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en bieden deskundig advies over de beste behandelingen en producten voor uw huidtype en persoonlijke voorkeuren.

Naast onze schoonheidsbehandelingen bieden we ook een scala aan aanvullende diensten om uw ervaring nog specialer te maken. Geniet van een heerlijk kopje thee of koffie terwijl u wacht op uw behandeling, of maak gebruik van onze gratis Wi-Fi om verbonden te blijven met vrienden en familie. Wij streven ernaar om uw bezoek aan onze salon zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken, en we zijn er trots op dat we een vriendelijke en gastvrije omgeving kunnen bieden waar u zich direct thuis zult voelen.

Bij Schoonheidssalon Ria De Klein geloven we dat iedereen het verdient om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek het verschil dat een bezoek aan onze salon kan maken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken.

Adres

Zeemandreef 53 3146 BW Maassluis

Telefoon

010 592 3569

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie