Schoonheidssalon Petit Paris Salon Maassluis

< Terug naar alle schoonheidssalons in Maassluis

Schoonheidssalon Petit Paris, gevestigd in Maassluis, Zuid-Holland, is al 20 jaar een vertrouwde keuze voor voetverzorging en esthetische behandelingen. De salon biedt een breed scala aan diensten, waaronder basisbehandelingen, voetmassages, medische pedicures en nagelreparaties met gel of acryl. Klanten kunnen ook terecht voor behandelingen van voetproblemen zoals ingegroeide nagels, schimmelnagels en likdoorns.

De ervaren specialisten van Petit Paris zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service en deskundig advies om ervoor te zorgen dat klanten de beste zorg en resultaten krijgen. De salon werkt met de nieuwste technieken en producten om een ontspannende en bevredigende ervaring te garanderen.

Naast voetverzorging biedt Schoonheidssalon Petit Paris ook andere diensten aan, zoals nagellakken en huidverzachting. Klanten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en een warme sfeer in de salon. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende voetmassage, een oplossing voor uw voetproblemen of een esthetische behandeling, Schoonheidssalon Petit Paris is de perfecte keuze in Maassluis en omgeving.

Adres

Hagedoorn 28 3142KB Maassluis

Telefoon

105921696

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie