Schoonheidssalon Hilversum Salon Hilversum

< Terug naar alle schoonheidssalons in Hilversum

Welkom bij Schoonheidssalon Hilversum, waar u terecht kunt voor een uitgebreid assortiment aan behandelingen om uzelf te verwennen en te ontspannen. Onze salon is gevestigd in een sfeervol pand in het centrum van Hilversum, met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en moderne apparatuur om u de beste resultaten te bieden.

Bij Schoonheidssalon Hilversum kunt u kiezen uit diverse gezichtsbehandelingen, zoals anti-aging, hydraterende en reinigende behandelingen, aangepast aan uw huidtype. Tevens bieden wij ontspannende massages, zoals hot stone, aromatherapie en Zweedse massage. Onze manicures en pedicures zijn erop gericht uw handen en voeten weer in topconditie te brengen, met keuze uit verschillende soorten nagellak en gellak.

Naast de traditionele behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor huidverbeterende behandelingen zoals microdermabrasie, chemische peelings en IPL. Ook bieden wij haarverwijdering door middel van waxen en IPL. Onze getrainde schoonheidsspecialisten kunnen u adviseren over de juiste behandeling voor uw huid en wensen. Wij streven ernaar om u een ontspannen en plezierige ervaring te bieden, met zichtbare resultaten.

Schoonheidssalon Hilversum organiseert regelmatig workshops en evenementen, zoals make-up workshops en huidanalyse dagen. Ook kunt u bij ons terecht voor cadeaubonnen, zodat u uw dierbaren kunt verrassen met een heerlijke behandeling naar keuze. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze salon en u te laten genieten van een moment van pure ontspanning en verzorging.

Adres

Heuvelstraat 12 1216 AB Hilversum

Telefoon

035-1234567

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie