Schoonheidssalon Gea Salon Almelo

< Terug naar alle schoonheidssalons in Almelo

Schoonheidssalon Gea, gelegen in het bruisende Almelo, is een gerenommeerde salon waar u terecht kunt voor een breed scala aan diensten, zowel voor ontspanning als voor het verbeteren van uw uiterlijk. De salon heeft een warme en uitnodigende sfeer, waar u zich direct op uw gemak zult voelen. Het ervaren en deskundige team van schoonheidsspecialisten staat altijd klaar om u te voorzien van de beste behandelingen en adviezen op maat.

Bij Schoonheidssalon Gea kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen die zijn afgestemd op uw huidtype en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een verjongende behandeling, een diepe reiniging of een kalmerende hydratatie, de salon biedt het allemaal. Lichaamsbehandelingen zoals massages, scrubs en wraps zijn ook beschikbaar om uw algehele welzijn te verbeteren en u te helpen ontspannen. U kunt uw bezoek aan de salon compleet maken met een manicure of pedicure om uw handen en voeten te verzorgen en te verfraaien.

Naast de standaardbehandelingen biedt Schoonheidssalon Gea ook speciale arrangementen en seizoensgebonden aanbiedingen, zodat u altijd kunt profiteren van de beste prijzen en de nieuwste behandelingen. De salon maakt gebruik van hoogwaardige producten en technieken om ervoor te zorgen dat u altijd de beste resultaten krijgt.

Of u nu op zoek bent naar een moment van ontspanning, een opkikker voor uw huid of een complete make-over, Schoonheidssalon Gea in Almelo is de plek waar u terecht kunt voor professionele en persoonlijke service. Boek vandaag nog uw afspraak bij Schoonheidssalon Gea en ontdek wat deze veelzijdige salon voor u kan betekenen.

Adres

Hackfort 39 7608 MK Almelo

Telefoon

0546-490564

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie