Schoonheidssalon Beautyria Salon Hilversum

< Terug naar alle schoonheidssalons in Hilversum

Bij Schoonheidssalon Beautyria in Hilversum kun je terecht voor een breed scala aan behandelingen, geschikt voor iedereen die op zoek is naar een complete schoonheidservaring. Deze professionele salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een vakkundig onderbouwd advies. Ze werken uitsluitend met kwalitatieve producten van bekende merken, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de beste zorg krijgt.

De salon biedt een uitgebreid aanbod aan behandelingen, waaronder Neoderma gezichtsbehandelingen, acne behandelingen, wimperextensions en behandelingen in de Lashbar, microblading en wenkbrauw behandelingen in de Browbar, tatoeage verwijdering, ELOS ontharing laserbehandelingen, spray-tan en harsen. Ze hebben een team van gediplomeerde specialisten die je graag adviseren over de meest geschikte behandeling voor jouw huidtype en persoonlijke behoeften.

Schoonheidssalon Beautyria is gelegen in het hart van Hilversum, aan de Bussumerstraat 12. De salon is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Boek een afspraak bij Schoonheidssalon Beautyria en laat jezelf verwennen door hun uitstekende service en expertise. Je zult de salon gegarandeerd met een stralende huid en een verfrist gevoel verlaten.

Adres

Bussumerstraat 12 1211 BK Hilversum

Telefoon

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie