Schoonheids- & Kapsalon Anna Salon Maassluis

< Terug naar alle schoonheidssalons in Maassluis

Bij Schoonheids- & Kapsalon Anna, opgericht in 2007, staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Na een verbouwing in 2013 is er meer ruimte gecreëerd voor diverse knip- en schoonheidsbehandelingen. Klanten kunnen hier terecht voor uitstekende haar- en gezichtsverzorging tegen betaalbare prijzen.

Het team van ervaren schoonheidsexperts bij Anna biedt diverse behandelingen aan, waaronder ontspannende maskers, verfrissende crèmes voor de huid, harsbehandelingen en nagelverzorging. Naast deze schoonheidsbehandelingen staat Anna ook garant voor een te gekke ‘haar ervaring’.

Schoonheids- & Kapsalon Anna streeft ernaar om klanten zich op hun best te laten voelen, met behandelingen die zowel ontspannend als verjongend zijn. Bij Anna ben je verzekerd van een persoonlijke en professionele benadering, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. Of je nu toe bent aan een frisse knipbeurt, een ontspannende gezichtsbehandeling of een complete make-over, bij Schoonheids- & Kapsalon Anna ben je aan het juiste adres.

Adres

Telefoon

Telefoonnummer niet beschikbaar

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie