Salon L.U.X Salon Almelo

< Terug naar alle schoonheidssalons in Almelo

Salon L.U.X is een prachtige schoonheidssalon aan huis in Almelo, opgericht door Maureen, een ervaren en gepassioneerde schoonheidsspecialiste. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als maatschappelijk werker, besloot Maureen haar passie voor uiterlijke verzorging te volgen en maakte ze haar droom waar door Salon L.U.X te starten. De salon is in korte tijd uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een trouwe klantenkring.

Het aanbod van Salon L.U.X bestaat uit diverse behandelingen zoals tanden bleken, henna brows, brow lifting en lash lifting. Maureen gebruikt haar expertise en perfectionisme om klanten een onvergetelijke ervaring te bieden en ze met een stralend uiterlijk de deur uit te zien lopen. Elke behandeling wordt met zorg en aandacht voor detail uitgevoerd, zodat klanten zich op hun gemak voelen en vol zelfvertrouwen van hun nieuwe uiterlijk kunnen genieten.

Bij Salon L.U.X staat klanttevredenheid voorop. Maureen biedt persoonlijk advies en zorgt ervoor dat elke klant een behandeling krijgt die precies bij hem of haar past. Daarnaast hecht Maureen veel waarde aan hygi├źne en werkt ze volgens de laatste richtlijnen om de veiligheid van haar klanten te waarborgen.

Voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak, kunnen ge├»nteresseerden contact opnemen via het e-mailadres [email protected]. Maak kennis met Salon L.U.X en ervaar zelf de passie en professionaliteit van Maureen!

Adres

Biljoen 97, Almelo

Telefoon

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie