Salon bij Mabel Salon Waalwijk

< Terug naar alle schoonheidssalons in Waalwijk

Salon bij Mabel, gelegen in Waalwijk, is een gezellige en sfeervolle schoonheidssalon waar u terecht kunt voor een breed scala aan behandelingen. Mabel, de jonge onderneemster, heeft jarenlange passie voor uiterlijke verzorging en is gespecialiseerd in nagels en gezichtsbehandelingen. In 2020 rondde ze haar opleiding tot schoonheidsspecialiste af en blijft ze haar expertise uitbreiden.

Bij Salon bij Mabel kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, nagelverzorging en andere persoonlijke verzorgingsdiensten. Mabel werkt met het hoogwaardige merk Nouvital Cosmetics om u de beste resultaten te bieden. De salon staat bekend om de persoonlijke aandacht, professionaliteit en gezelligheid die Mabel biedt.

Tevreden klanten prijzen Mabel om haar deskundigheid, goede uitleg en persoonlijke benadering. Ze biedt behandelingen die zowel effectief als ontspannend zijn, zoals luxe gezichtsbehandelingen en gellak of BIAB voor gezondere, sterkere nagels. Mabel luistert naar uw wensen en staat altijd open voor overleg over de mogelijkheden.

Klaar voor een verwenmoment bij Salon bij Mabel? Neem contact op om een afspraak te maken en ervaar zelf de uitstekende service en persoonlijke aandacht die deze salon te bieden heeft. U zult met een goed gevoel en prachtige resultaten de salon verlaten.

Adres

Bloemenoordplein 38A 5143TC Waalwijk

Telefoon

06-14519304

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie