PUUR JIJ schoonheidssalon Salon Hilversum

< Terug naar alle schoonheidssalons in Hilversum

PUUR JIJ schoonheidssalon is een oase van rust gevestigd in Hilversum, waar je terecht kunt voor professionele en persoonlijke behandelingen op het gebied van huidverzorging. Eigenaresse Suzanne Veltman-Walet is een gediplomeerde en gepassioneerde schoonheidsspecialiste met 20 jaar ervaring in de beautybranche. In 2014 heeft zij haar droom waargemaakt door haar eigen salon te openen.

De salon onderscheidt zich door professionaliteit, ervaring en bijzondere behandelingen. Door goed te luisteren naar haar cliƫnten en de huid samen te bekijken, achterhaalt Suzanne de verbeterpunten voor de huid en kan zij heel specifiek behandelen. De producten van Institut Esthederm worden gebruikt om de huid te trainen en stimuleren, zodat deze haar perfecte evenwicht en jeugdigheid kan bewaren en optimaliseren. Deze intelligente aanpak garandeert langdurige resultaten.

PUUR JIJ schoonheidssalon is geopend van maandag t/m vrijdag onder schooltijden, met behandelingen alleen op afspraak. Gratis parkeren is mogelijk in de straat. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website of neem contact op voor meer informatie. Laat jezelf verwennen en ervaar de professionaliteit en passie van PUUR JIJ schoonheidssalon.

Adres

Neuweg 253 1214 GR Hilversum

Telefoon

06-41212062

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie