Onbekend Salon Huizen

< Terug naar alle schoonheidssalons in Huizen

Deze veelzijdige schoonheidssalon in Huizen staat bekend om haar uitgebreide aanbod aan behandelingen voor zowel mannen als vrouwen. De salon richt zich op huidverbetering, anti-aging en acnebehandelingen, en biedt tevens verschillende manicure- en pedicurebehandelingen, waxen en massages aan. Klanten kunnen genieten van een ontspannen en professionele sfeer terwijl ze zich laten verwennen door ervaren specialisten.

Naast de basisbehandelingen biedt de salon ook geavanceerde technieken aan zoals microneedling, dermapen, carboxy zuurstof gel maskers en hydro-dermabrasie. Er is ook een ruim aanbod aan gezichtsbehandelingen voor verschillende huidtypes en leeftijden, waaronder een kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten. De salon maakt gebruik van hoogwaardige producten om de beste resultaten te garanderen.

Voor klanten met specifieke huidproblemen biedt de salon gespecialiseerde behandelingen zoals mesoestetic Cosmelan voor depigmentatie en DS V-line collageen draad behandeling. Ook aanvullende diensten zoals het verwijderen van couperose, fibromen, kleine pigmentvlekjes en rode puntjes worden aangeboden. Als kers op de taart biedt de salon tevens wimper- en wenkbrauwbehandelingen en laser ontharen voor zowel mannen als vrouwen.

Kortom, deze schoonheidssalon is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende en effectieve behandeling, aangepast op persoonlijke behoeften en wensen.

Adres

Telefoon

Onbekend

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie