LOFT huidbeleving Salon Almelo

< Terug naar alle schoonheidssalons in Almelo

LOFT huidbeleving is een bijzondere schoonheidssalon waar je terecht kunt voor een breed scala aan behandelingen om je innerlijke en uiterlijke welzijn te verbeteren. Eigenaresse Dominique heeft een holistische en resultaatgerichte benadering, en werkt intuïtief om jouw behandeling af te stemmen op wat je nodig hebt. De salon biedt behandelingen gericht op huidverbetering, ontspanning en sauna, en maakt hierbij gebruik van oude wijsheden zoals Ayurveda, natuurlijke producten en ontspanningstechnieken.

In de drukte van het moderne leven ervaren veel mensen klachten zoals stress, spanningen en vermoeidheid. LOFT huidbeleving is een oase van rust waar je je kunt overgeven aan diepe ontspanning en herstel. Dominique helpt je bewustwording te creëren voor wat jouw lichaam en geest nodig hebben, zodat je weer terug kunt keren naar een leven in balans.

De behandelingen bij LOFT huidbeleving zijn gericht op het verminderen van stress, spierspanning en gebrek aan energie, en het verbeteren van huidproblemen. Dit wordt gerealiseerd door middel van geur, licht, muziek, rituelen en massage. Gun jezelf de tijd om even niets te doen, en laat je lichaam en geest tot rust komen bij LOFT huidbeleving.

Adres

Telefoon

false

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie