Linance Salon Huizen

< Terug naar alle schoonheidssalons in Huizen

Sinds 1989 is Linance een begrip in Huizen, opgericht door twee zussen, Linda en Nancy. Deze schoonheidssalon heeft in 2021 een nieuwe weg ingeslagen, met twee vestigingen naast de woonhuizen van de zussen. Beide locaties hebben een eigen entree op de begane grond en zijn gemakkelijk bereikbaar. Ondanks de scheiding van locaties blijven de zussen nauw samenwerken.

Linance biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder epileren, verven van wenkbrauwen en wimpers, harsen, make-up, manicure, gezichtsbehandelingen en verschillende gespecialiseerde behandelingen zoals collageen vochtbehandeling, liftingbehandeling en slijpbehandeling. Ze bieden ook behandelingen speciaal voor mannen en jongeren.

De salon maakt gebruik van professionele producten van merken zoals Dr. R.A. Eckstein, John van G. (JvG), Biomaris en O.P.I. Linance is volledig gediplomeerd en aangesloten bij de ANBOS (Algemene Nederlandse Brancheorganisatie voor Schoonheidsverzorging). Klanten kunnen contact opnemen om afspraken te maken van maandag tot en met zaterdag via de vermelde telefoonnummers van Linda en Nancy. Linance hoopt u snel te mogen ontvangen in hun nieuwe locaties, waar ze met passie en toewijding hun prachtige beroep blijven uitoefenen.

Adres

Linda: Wagenweg 8, Huizen | Nancy: Trompstraat 33, Huizen

Telefoon

Linda: 06-20804328 | Nancy: 06-52462112

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie