Karo Schoonheidssalon Salon Huizen

< Terug naar alle schoonheidssalons in Huizen

Karo Schoonheidssalon is de perfecte plek in Huizen voor al uw huidverzorgingsbehoeften. Eigenaresse Riana Sijl-Koning heeft jarenlange ervaring en streeft ernaar om ‘schoonheid naar boven te brengen’ door middel van optimale verzorging. De salon bevindt zich in een sfeervolle tuin, wat bijdraagt aan een ontspannen en rustgevende sfeer.

Karo Schoonheidssalon biedt een breed scala aan behandelingen om aan de wensen en behoeften van elke klant te voldoen. De salon is gespecialiseerd in mesotherapie, plasma bioptron en GeneO behandelingen, die helpen om de huid te verjongen en te verbeteren. Voor klanten met acne biedt de salon specifieke behandelingen om de huid te zuiveren en te kalmeren. Bindweefselmassage is ook beschikbaar om de huid te verstevigen en de doorbloeding te verbeteren.

Voor klanten die op zoek zijn naar ontharingsoplossingen, biedt Karo Schoonheidssalon meerdere opties, waaronder elektrisch ontharen en andere ontharingstechnieken. De salon biedt tevens camouflagebehandelingen om oneffenheden en onvolkomenheden te verbergen. Tot slot kunnen klanten kiezen voor permanente make-up, wat een langdurige oplossing biedt voor het aanbrengen van make-up.

Karo Schoonheidssalon is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht. Riana heet u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek of om een behandeling te boeken. Neem contact op via het contactformulier op de website of bel naar 0630392827 om uw afspraak te plannen. Ervaar zelf de beste verzorging voor uw huid bij Karo Schoonheidssalon.

Adres

Wildweg 19, 1272 AJ Huizen

Telefoon

630392827

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie