Huidinstituut Agnes Salon Maassluis

< Terug naar alle schoonheidssalons in Maassluis

Huidinstituut Agnes is dé plek voor natuurlijke huidverbetering en het aanpakken van huidproblemen. Met een uitgebreid aanbod aan behandelingen, zoals huidadvies, huidscan, huidmeting, microneedling, TCA-peeling en het verwijderen van huidoneffenheden, is er voor iedere klant een passende oplossing. De ervaren schoonheidsspecialisten werken met natuurlijke, huideigen producten en bewezen technieken om samen met jou jouw mooiste huid te bereiken. Ze bieden ook een breed scala aan huidverbeterende producten voor thuisgebruik.

Bij Huidinstituut Agnes draait alles om persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt behandelplan. Om jouw huidconditie te bepalen, meten de specialisten vooraf aan jouw behandeling de waardes van jouw huid. Het vet- en vochtgehalte en de pH-waarde bepalen samen met jouw persoonlijke huidwens het behandelplan. Huidinstituut Agnes streeft ernaar om binnen één week zichtbaar resultaat te bereiken door een meetbaar product en behandeladvies. De bewezen werking van hun huidproducten wordt ondersteund door het (na-)meten van jouw huidwaardes.

Naast huidverbetering en het behandelen van huidproblemen, biedt Huidinstituut Agnes ook make-upproducten, huidvitamines en cadeaubonnen aan. Ze hebben speciale acties voor feestdagen zoals Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag. Bovendien hebben ze een informatieve blog waar je meer te weten kunt komen over diverse huidproblemen, behandelingen en producten. Huidinstituut Agnes is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke oplossing voor hun huidproblemen en een stralende, gezonde huid wil bereiken.

Adres

niet beschikbaar

Telefoon

niet beschikbaar

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie