Hart voor Huid Salon Hilversum

< Terug naar alle schoonheidssalons in Hilversum

Hart voor Huid, gevestigd in Hilversum, is een huidtherapeutische praktijk opgericht door Demi Vollenbroek, een allround schoonheidsspecialiste en huidtherapeute. De salon is ontstaan uit een passie voor de cosmetische kant van huidtherapie en biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige behandelingen, zoals peelings, lasers en facials, met de beste apparatuur en producten met een hoog percentage werkzame ingrediënten.

De missie van Hart voor Huid is om cliënten te laten stralen door middel van persoonlijke aandacht, goede voorlichting en effectieve behandelingen. Om dit te bereiken, werkt Demi samen met een cosmetisch arts en schoonheidsspecialiste, waardoor een holistische aanpak mogelijk is voor elk individu. Tijdens het consult worden de wensen en verwachtingen van de cliënt besproken en wordt er een op maat gemaakt behandelplan opgesteld.

Hart voor Huid onderscheidt zich van andere huidtherapeuten door het aanbieden van een behandeling op maat, gebaseerd op de specifieke behoeften van de cliënt en hun huidtype. Het doel is om de huid écht op te knappen en een langdurig resultaat te behalen. Voor mensen die op zoek zijn naar een betrokken, deskundige en persoonlijke benadering bij het verbeteren van hun huid, is Hart voor Huid de ideale keuze.

Adres

Bosdrift 50, 1215 AM, Hilversum

Telefoon

06 55 82 23 27

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie