Hair & Looks Kappers Salon Waalwijk

< Terug naar alle schoonheidssalons in Waalwijk

Hair & Looks Kappers is een veelzijdige schoonheidssalon in Helvoirt, Noord Brabant, waar klanten terecht kunnen voor een breed scala aan diensten. De kapsalon biedt professioneel advies en op maat gemaakte haarverzorging, met stylisten die regelmatig trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. Een bijzondere specialiteit van de salon is het ‘Krullen knippen’ met The Global Curl Concept, een speciale techniek voor het knippen van krullend haar.

Naast haarverzorging kunnen klanten ook terecht in de schoonheidssalon voor ontspannende behandelingen en huidverzorging op maat, afgestemd op hun huidtype en levensstijl. Denk hierbij aan gezichtsbehandelingen, (bruids)make-up en huidadvies. De ervaren schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat elke klant zich op zijn of haar gemak voelt en met een stralende huid de salon verlaat.

De nagelstudio maakt het aanbod compleet met verzorgende manicurebehandelingen, al dan niet met een ontspannende handmassage. Klanten kunnen hun nagels laten lakken met gellak voor een langdurige glans en houdbaarheid van 2-3 weken. Hair & Looks Kappers hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en een individueel advies voor elke klant. Bij een eerste bezoek wordt er extra tijd ingepland om tot een passend advies te komen. Klanten kunnen zich bovendien gratis aanmelden als Club Member om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Adres

Achterstraat 47 5268 EA Helvoirt

Telefoon

+31 411 64 12 84

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie