Haarstudio Hilversum Salon Hilversum

< Terug naar alle schoonheidssalons in Hilversum

Haarstudio Hilversum is een schoonheidssalon gelegen in Hilversum, met een trouwe klantenkring die zelfs vanuit omliggende gemeenten komt. De salon staat bekend om haar vakmanschap, waarbij bedreven professionals zorgen voor een uitstekende service. Haarstudio Hilversum werkt met exclusieve, goed geteste producten die niet verkrijgbaar zijn in reguliere winkels of bij groothandels. Ze creëren een gezellige en open sfeer waar klanten zich op hun gemak voelen en bieden gunstige tarieven.

De diensten die worden aangeboden zijn onder andere gezichtsbehandelingen, massages en huidverzorgingsproducten. Ze werken met hoogwaardige merken zoals Maria Galland, een topsegment schoonheidsmerk uit Parijs; Meditopics, een effectieve en betaalbare productlijn speciaal voor de jonge probleemhuid; en DÉCAAR Algae Peeling, een geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen.

Haarstudio Hilversum biedt naast haarverzorging en ontspanning ook topstyling door een professionele styliste. De salon werkt volgens de richtlijnen van A.N.K.O, Pro Voet, Pro Cert, Anbos en NGS. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de salon.

Adres

Telefoon

035 685 85 91

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie