Gooische Wax Inn Salon Hilversum

< Terug naar alle schoonheidssalons in Hilversum

Gooische Wax Inn, gevestigd in Hilversum, is een gerenommeerde wax- en spray-tan salon die wordt beheerd door een moeder en dochter team. Met jarenlange ervaring en expertise in zowel het behandelen van mannen als vrouwen, bieden zij een breed scala aan behandelingen zoals Brazilian wax, rug waxing voor mannen, spray tan en nog veel meer. Ze werken met hoogwaardige merken zoals Vani-T, White to Brown, Marc Inbane en Lycon om de beste resultaten te garanderen.

De salon heeft indrukwekkende opdrachten op hun naam staan, zoals het TV-programma Utopia, Miss Nederland en bodybuilding wedstrijden. Dit bewijst hun vaardigheid in het laten stralen van verschillende lichaamstypes. Ze bieden een persoonlijke en professionele ervaring, met als doel om klanten vol zelfvertrouwen en blijdschap de deur uit te laten lopen.

Gooische Wax Inn biedt ook spray tan behandelingen aan, geschikt voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke, gezonde en snelle manier om bruin te worden. Ze werken met organische producten die voedende bestanddelen bevatten, waardoor er geen oranje kleur ontstaat. Of je nu een bruiloft, festival, vakantie of een bodybuilderswedstrijd bijwoont, Gooische Wax Inn zorgt voor een prachtige, egale en natuurlijke teint.

De salon heeft flexibele openingstijden en biedt behandelingen aan voor zowel mannen als vrouwen. Met meer dan 40 verschillende behandelingen en 1000 tevreden klanten, is Gooische Wax Inn de ideale plek om jezelf te verwennen en je huid te laten stralen.

Adres

Hilvertsweg 159, 1214 JC Hilversum

Telefoon

06 21581326

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie