Go Glow! Salon Almelo

< Terug naar alle schoonheidssalons in Almelo

Go Glow! is een moderne en gezellige schoonheidssalon in Almelo, opgericht door de jonge en ambitieuze Sophie ten Hartog. Met haar passie voor schoonheidsbehandelingen en 4 jaar ervaring, biedt Sophie uiteenlopende diensten, zoals polyacryl gel (verlengen) en shellac nagels (natuurlijke nagel), gezichtsbehandelingen, wenkbrauwen epileren en verven, en wimperverf. Sophie heeft onlangs haar certificaten gehaald en is nu volledig gekwalificeerd om hoogwaardige en professionele behandelingen aan te bieden.

De salon heeft een warme en uitnodigende sfeer, waar klanten zich direct op hun gemak voelen. Sophie streeft ernaar om elke klant een persoonlijke ervaring te bieden en werkt nauw samen met haar klanten om ervoor te zorgen dat hun wensen en behoeften worden vervuld. Go Glow! heeft een uitstekende beoordeling van 5 sterren met 95 stemmen, wat aantoont dat klanten zeer tevreden zijn met de geboden diensten.

Naast de behandelingen, heeft Go Glow! ook een aanwezigheid op sociale media, zoals Instagram (@goglownails), waar klanten op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en behandelingen. De salon is geopend op maandag, dinsdag en zaterdag, met flexibele openingstijden om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Mocht u meer informatie willen over de behandelingen, prijzen, of het boeken van een afspraak, aarzel dan niet om contact op te nemen met Sophie via de website of sociale media.

Adres

Boddenstraat 66, Almelo

Telefoon

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie