Go Glow! Beauty & Nails Salon Almelo

< Terug naar alle schoonheidssalons in Almelo

Welkom bij Go Glow! Beauty & Nails, een gezellige schoonheidssalon in Almelo waar je terecht kunt voor een breed scala aan behandelingen. Sophie ten Hartog, de eigenaresse, is een gepassioneerde en ervaren schoonheidsspecialiste die altijd op zoek is naar manieren om haar klanten tevreden te stellen. Ze begon haar carrière in 2017 met een opleiding tot allround schoonheidsspecialiste en is sindsdien constant bezig geweest met het uitbreiden van haar vaardigheden en kennis. Haar salon, voorheen gevestigd aan huis, is onlangs verhuisd naar een grotere locatie om meer ruimte en behandelingen te kunnen bieden.

Bij Go Glow! Beauty & Nails worden diverse behandelingen aangeboden, waaronder polyacryl gel nagels, gellak, wimperextensions, gezichtsbehandelingen, browstyling en harsen. Sophie heeft zich gespecialiseerd in verschillende wimperstijlen, zoals one-by-one, volume 3D/4D en Russian volume. Haar passie voor uiterlijke verzorging en het welzijn van haar klanten, heeft haar gemotiveerd om voortdurend te blijven leren en zich te specialiseren in nieuwe technieken.

Bij Go Glow! Beauty & Nails ben je verzekerd van een ontspannen en persoonlijke sfeer, waarbij elke behandeling op maat wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Sophie verwelkomt je graag in haar salon voor een verwenmoment, of het nu gaat om een heerlijke gezichtsbehandeling, prachtige nagels of het perfectioneren van je wimpers en wenkbrauwen. Kom langs en ontdek de uitstekende service en kwaliteit die Go Glow! Beauty & Nails te bieden heeft.

Adres

Boddenstraat 66A, 7601 AT, Almelo

Telefoon

niet vermeld

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie