Gerlinda’s Schoonheidssalon Salon Huizen

< Terug naar alle schoonheidssalons in Huizen

Gelegen in het hart van Huizen, is Gerlinda’s Schoonheidssalon een toevluchtsoord voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en verjonging. Deze salon biedt een breed scala aan diensten, waaronder gezichtsbehandelingen, pedicures en manicures, om ervoor te zorgen dat u er op uw best uitziet en u zich op uw best voelt. Met meer dan 10.000 salonvermeldingen op Salons.nl, zijn zij een vertrouwde en gerespecteerde naam in de beautybranche.

Bij Gerlinda’s Schoonheidssalon streven ze ernaar om een persoonlijke en professionele service te bieden, afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Het ervaren team van professionals staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste behandelingen en producten voor uw huidtype en levensstijl. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende gezichtsbehandeling, een verkwikkende pedicure of een manicure die uw nagels laat stralen, Gerlinda’s Schoonheidssalon heeft de perfecte behandeling voor u.

Naast het bieden van uitstekende schoonheidsbehandelingen, zet Gerlinda’s Schoonheidssalon zich in voor het creĆ«ren van een warme en uitnodigende sfeer, waar u zich op uw gemak en ontspannen kunt voelen. Kom langs en ervaar zelf de serene ambiance en superieure klantenservice die Gerlinda’s Schoonheidssalon tot een favoriete bestemming maakt voor liefhebbers van schoonheid en welzijn.

Adres

Delta 188 1273MD Huizen

Telefoon

035-5262258

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie