GCG Schoonheidssalon & Pedicurepraktijk Huizen Salon Huizen

< Terug naar alle schoonheidssalons in Huizen

Bij GCG Schoonheidssalon & Pedicurepraktijk Huizen kunt u terecht voor een moment van ontspanning en om de stress van uw schouders te laten glijden. De salon biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder gelaats- en lichaamsbehandelingen, aangepast aan uw individuele behoeften en verzorgd door de gecertificeerde schoonheidsspecialiste. Uniek in deze salon is dat u zelf uw behandeling kunt samenstellen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.

Naast de schoonheidsbehandelingen biedt GCG ook pedicurebehandelingen aan. U kunt hier terecht voor gangbare voetverzorging, maar ook voor specialistische voetverzorging voor cliënten met een risicovoet, zoals diabetes- en reumapatiënten. De behandelingen worden uitgevoerd door de gediplomeerde medisch pedicure. Bovendien is er een aanbod van specialistische voetzorg voor sporters, aangeboden door de gediplomeerde medisch sportpedicure. Ongeacht welke sport u beoefent, kunnen blessures samen met de medisch sportpedicure worden aangepakt.

De salon is gesitueerd op de begane grond en behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Daarnaast kunt u bij GCG Schoonheidssalon & Pedicurepraktijk Huizen pinnen. Houdt er rekening mee dat er een mondkapjes- en registratieplicht geldt voor de praktijk. Let op: voor nieuwe cliënten is het momenteel niet mogelijk om een afspraak te maken, tenzij u in het bezit bent van een cadeaubon.

Adres

Huizermaatweg 600 1276 LN HUIZEN

Telefoon

06 10164264

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie