Dekkers Hair & Beauty Salon Waalwijk

< Terug naar alle schoonheidssalons in Waalwijk

Dekkers Hair & Beauty is een gerenommeerde schoonheidssalon in Waalwijk, die klanten verwent met op maat gemaakte schoonheidsbehandelingen en een rustgevende ambiance. In onze salon beheersen we de kunst van de stilte, zodat u zich volledig kunt overgeven aan de zorgzame handen van onze professionals. Onze behandelingen variƫren van basic skin treatments tot specifieke diensten zoals epileren en harsen. Daarnaast bieden we ook brow lift en lash lift behandelingen aan voor een frisse en stralende uitstraling.

Bij Dekkers Hair & Beauty kunt u kiezen uit verschillende arrangementen, van beautybehandeling small tot beautybehandeling large, en zelfs een speciale behandeling voor mannen. Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat elke klant zich op zijn of haar gemak voelt en de salon verlaat met een verjongd en fris gevoel. De salon is gemakkelijk bereikbaar en heeft ruime openingstijden, waardoor u altijd terecht kunt op een moment dat u het beste uitkomt.

Als u op zoek bent naar een professionele schoonheidssalon in Waalwijk met een breed scala aan diensten en een ontspannen atmosfeer, dan is Dekkers Hair & Beauty de perfecte keuze voor u. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de hoogwaardige behandelingen en persoonlijke aandacht die onze salon te bieden heeft.

Adres

Margrietstraat 16, 5141 GM Waalwijk

Telefoon

0416-336586

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie