City Spa Time-Out Salon Hilversum

< Terug naar alle schoonheidssalons in Hilversum

City Spa Time-Out in Hilversum is een moderne schoonheidssalon die zich richt op ontspanning en huidverbetering. Gelegen in het hart van de stad, biedt de salon een rustige en ontspannen sfeer waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De salon biedt diverse gezichtsbehandelingen, zoals carboxytherapie, Decaar Biopeeling en fruitzuurpeeling, die allemaal gericht zijn op het verbeteren van de huid. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor massages en harsbehandelingen.

Uniek in Hilversum, biedt City Spa Time-Out korte ontspanningsmomenten vanaf 15 minuten, ideaal voor de drukke stadsbewoner die behoefte heeft aan ontspanning zonder veel tijd kwijt te zijn. De filosofie van de salon is dat ontspanning voor iedereen mogelijk moet zijn, omdat dit een belangrijk onderdeel is van gezondheid en welzijn. Bij City Spa Time-Out kunt u genieten van optimale wellness gecombineerd met huidverbetering, zodat u zich weer opgeladen en stralend voelt.

Naast de behandelingen, biedt de salon ook regelmatig een Wellness High-Tea aan, hoewel dit momenteel niet mogelijk is vanwege de huidige RIVM-voorschriften. City Spa Time-Out is gemakkelijk bereikbaar en heeft openingstijden die passen bij de behoeften van de moderne stadsmens. Ontdek de perfecte combinatie van ontspanning en huidverbetering bij City Spa Time-Out in Hilversum.

Adres

Schapenkamp 128, 3811 EH Hilversum

Telefoon

625293678

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie