CARMÉ skin clinic Salon Waalwijk

< Terug naar alle schoonheidssalons in Waalwijk

CARMÉ skin clinic, gevestigd in Waalwijk, is een moderne en sfeervolle kliniek waar je terecht kunt voor een breed scala aan behandelingen op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidadvies. Ingeborg Meppelder, de eigenaresse, heeft de praktijk in 2019 overgenomen van haar moeder en zet de familietraditie voort met passie en expertise. CARMÉ skin clinic biedt maatwerk en kijkt bij elke behandeling opnieuw naar jouw huidconditie, in plaats van enkel naar huidtype. Hierdoor krijg je altijd de beste zorg voor jouw specifieke behoeften.

Naast huidverbetering en huidverjonging biedt CARMÉ skin clinic ook definitief ontharen en nagelbehandelingen aan. Ze werken met hoogwaardige merken zoals Image skincare, Laviesage, Nutramin en Marc Inbane. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij de beste resultaten behaalt en met een stralende huid de salon verlaat.

Het deskundige team van CARMÉ skin clinic streeft ernaar om jouw huidproblemen op te lossen en je weer te laten stralen. Ze beginnen altijd met een vrijblijvend en gratis intakegesprek, huidscan en proefbehandeling om jouw huidconditie te bepalen en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Zo ben je verzekerd van een behandeling die perfect aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Kortom, als je op zoek bent naar een schoonheidssalon die net dat stapje verder gaat dan een standaard gezichtsbehandeling en waar huidverbetering, huidverjonging en ontspanning hoog in het vaandel staan, dan ben je bij CARMÉ skin clinic aan het juiste adres.

Adres

Hobbemastraat 35 5143 GT Waalwijk

Telefoon

06-28828609

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie