Bio SkinCare Salon Huizen

< Terug naar alle schoonheidssalons in Huizen

Bio SkinCare is een schoonheidssalon in Huizen, onder leiding van schoonheidsspecialiste Natascha Keur. Zij is gespecialiseerd in acne, bindweefselmassage en manuele lymfedrainage in het gelaat. Natascha werkt samen met huisarts José van Ditmarsch voor acne behandelingen en maakt gebruik van biologische producten voor alle behandelingen.

Sinds 2008 werkt Bio SkinCare met de regulerende huidtherapie van Rosel Heim. Deze therapie helpt het evenwicht in de huid te bewaren en maakt gebruik van huideigen stoffen en plantenextracten met genezende vermogens. Samen met de cliënt gaat Natascha op zoek naar de oorzaken van huidproblemen.

Voor een succesvolle aanpak van acne is het belangrijk om de huid zowel van buitenaf als van binnenuit te behandelen. De behandeling start met een uitgebreide intake, waarbij de cliënt, leefstijl en huidproblematiek worden besproken. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld, gericht op het herstellen van de zuurgraad, stimuleren van de natuurlijke afweer, remmen van bacteriële groei, herstel van de vochtbalans en het reguleren van de talgproductie.

Bezoek de website www.bio-skincare.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken. De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed, maar controleer dit alstublieft vooraf.

Adres

Adres niet beschikbaar

Telefoon

035 5266770

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie