Beautyzone Relax & Care Salon Waalwijk

< Terug naar alle schoonheidssalons in Waalwijk

Welkom bij schoonheidssalon Beautyzone Relax & Care, gelegen in Waalwijk. Deze salon staat bekend om haar expertise, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Eigenaresse Tatjana zorgt ervoor dat elke klant een unieke en op maat gemaakte beautybehandeling krijgt, gericht op het verbeteren van de huidconditie. Beautyzone Relax & Care werkt met de krachtige ingrediƫnten van de Italiaanse productlijn Comfort Zone, die in combinatie met de vakkennis en gastvrijheid van Tatjana zorgen voor een effectieve en ontspannende behandeling.

De salon is gevestigd boven Personal Training Center Waalwijk, waardoor je naast een heerlijke beautybehandeling ook kunt genieten van een sportieve sessie. Klanten zijn zeer tevreden over de deskundigheid en betrouwbaarheid van Tatjana en haar team. Of je nu komt voor het harsen van je benen, een gezichtsbehandeling of een andere beautybehandeling, je bent verzekerd van een professionele en prettige ervaring.

Beautyzone Relax & Care is gemakkelijk te bereiken en biedt ruime openingstijden, zodat je ook na je werk of in het weekend terecht kunt voor een verwenmoment. Boek je afspraak eenvoudig via de app en ontvang automatische herinneringen, zodat je nooit meer een afspraak mist. Ontdek zelf de kwaliteit, expertise en ontspanning die Beautyzone Relax & Care te bieden heeft. Tot snel in de salon!

Adres

Professor Eykmanweg 5F 5144ND Waalwijk

Telefoon

06 43020992

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie