Beauty&WaxForYou Salon Maassluis

< Terug naar alle schoonheidssalons in Maassluis

Gelegen in het hart van Maassluis, op Markt 7, verwelkomt Beauty&WaxForYou u in een ontspannen en sfeervolle omgeving. De salon wordt gerund door Dilara Naastepad, die haar droom om een grotere stap te maken in de schoonheidsbranche heeft verwezenlijkt. Met haar passie en toewijding zorgt Dilara ervoor dat u een persoonlijke en professionele behandeling krijgt die aan uw wensen voldoet.

Bij Beauty&WaxForYou kunt u terecht voor diverse behandelingen, waaronder waxen, wimpers en wenkbrauwen verven, wimper en wenkbrauw lift en gezichtsbehandelingen voor zowel mannen als vrouwen. De salon werkt met hoogwaardige producten en de nieuwste technieken om u een optimale ervaring te bieden. Of u nu op zoek bent naar een snelle oppepper of een uitgebreide behandeling, Beauty&WaxForYou staat voor u klaar.

Naast de behandelingen biedt de salon regelmatig speciale acties en kortingen aan, zoals de openingsactie van 10% korting geldig van 8 augustus t/m 2 september. Voor meer informatie over de behandelingen of het maken van een afspraak kunt u terecht op de website: www.beautywaxforyou.com of telefonisch contact opnemen via 06-16005241. Ontdek de wereld van Beauty&WaxForYou en laat u verwennen door de deskundige handen van Dilara Naastepad.

Adres

Markt 7, Maassluis

Telefoon

06-16005241

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie