Beautysalon Warmenhuizen Salon Huizen

< Terug naar alle schoonheidssalons in Huizen

Beautysalon Warmenhuizen is dé plek waar je terecht kunt voor diverse huidverbeterende en verzorgende schoonheidsbehandelingen. Merel Volkers, de drijvende kracht achter de salon, heeft meer dan twintig jaar ervaring en diverse specialisaties op het gebied van huidverzorging. Samen met de hoogwaardige productlijn van COSMEDIX en Piura, zorgt Merel voor zichtbare resultaten en een ontspannende behandeling op maat.

Het aanbod van de salon bestaat uit gezichtsbehandelingen, losse behandelingen, Cosmedix peeling behandelingen, bindweefselmassages, microdermabrasie, skin needling, visagie, harsen, definitief ontharen met LHE, en Observ 520 huidanalyses. Hierdoor is er voor iedere huid en wens een passende oplossing.

Een unieke toevoeging aan het assortiment is het Piura Pure Marine Collagen, dat je huid, haar en nagels op natuurlijke wijze revitaliseert. Dit collageen voorkomt tekenen van (huid)veroudering, verbetert de haarconditie en zorgt voor gezonde gewrichten.

De salon is gevestigd in Warmenhuizen, wat het gemakkelijk bereikbaar maakt vanuit Alkmaar, Schagen en Bergen NH. Beautysalon Warmenhuizen streeft ernaar om iedere klant een persoonlijke en onvergetelijke behandeling te bieden, zodat je met een stralende huid en een glimlach op je gezicht de salon verlaat.

Adres

Dongeriet 6, 1749 JG, Warmenhuizen

Telefoon

0226 752 635

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie