Beautyhouse Van Huizen Salon Huizen

< Terug naar alle schoonheidssalons in Huizen

Beautyhouse Van Huizen is een sfeervolle schoonheidssalon in Gorinchem, gerund door gediplomeerd schoonheidsspecialiste Kirsten. In haar salon ligt de focus op kwaliteit, eerlijkheid en een goed advies. Klanten kunnen hier terecht voor een ontspannend moment voor zichzelf in een drukke wereld. De salon is voorzien van airconditioning en een luxe verwarmde behandelstoel, wat zorgt voor een ultieme wellness-ervaring.

Het brede scala aan behandelingen omvat gezichtsbehandelingen, massages en huidverzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. Kirsten werkt met het merk Henriƫtte Faroche, dat bekend staat om haar natuurlijke producten die de kracht van de natuur benutten. Deze producten combineren oeroude kennis met moderne inzichten in huidverzorging.

Parkeren kan aan het begin of einde van de straat, waardoor het gemakkelijk is om een bezoek te brengen aan deze salon. Beautyhouse Van Huizen biedt een comfortabele en rustgevende omgeving voor klanten die op zoek zijn naar een moment van ontspanning en zelfzorg. Maak een afspraak en ervaar zelf de weldaad van een behandeling bij Beautyhouse Van Huizen.

Adres

Snippengat 10, Gorinchem

Telefoon

06-14 83 95 93

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie