Beauty Lounge Hilversum Salon Hilversum

< Terug naar alle schoonheidssalons in Hilversum

Beauty Lounge Hilversum is een uitnodigende schoonheidssalon, gelegen in het hart van Hilversum. De salon biedt een breed scala aan behandelingen, van ontspannende gezichtsbehandelingen tot specifieke huidverbetering. Eigenaresse Michelle is een ervaren schoonheidsspecialiste die haar klanten graag helpt met het bereiken van hun gewenste resultaten. Naast gezichtsbehandelingen kun je hier ook terecht voor manicure, pedicure en ontspannende massages. Wil je dagelijks verzorgd voor de dag komen zonder zelf make-up aan te brengen? Kies dan voor een permanente make-upbehandeling of ga voor gelcolor die 2 weken blijft zitten.

De salon staat bekend om haar persoonlijke en professionele aanpak. Klanten prijzen de fijne sfeer en de kundigheid van Michelle. Het team van Beauty Lounge Hilversum besteedt veel aandacht aan de wensen en behoeften van hun klanten en zal altijd een behandeling op maat aanbieden. Zo ben je verzekerd van de beste zorg en een optimaal resultaat.

De openingstijden van de salon zijn ruim, zodat je op elk moment van de week een afspraak kunt maken. Gebruik de handige app om je afspraken te beheren, herinneringen te ontvangen en razendsnel je favoriete behandelingen opnieuw te boeken. Beauty Lounge Hilversum is niet alleen een plek om jezelf te laten verzorgen en verwennen, maar ook een oase van rust waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Breng een bezoek aan deze prachtige salon en laat jezelf onderdompelen in een wereld van ontspanning en schoonheid.

Adres

Gijsbrecht van Amstelstraat 191 1214 AZ Hilversum

Telefoon

035 631 5917

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie