Babor Institute Kingh’s Hair & Beauty Care Salon Hilversum

< Terug naar alle schoonheidssalons in Hilversum

Babor Institute Kingh’s Hair & Beauty Care is een hoogwaardige schoonheidssalon gevestigd in Hilversum, waar klanten terecht kunnen voor een uitgebreid aanbod aan schoonheidsbehandelingen en -diensten. De salon is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen zoals microdermabrasie, die rimpels, grove poriën en pigmentverstoringen aanpakt, en microneedling en Skinfirmor RF voor effectieve anti-aging resultaten. Daarnaast biedt de salon een verscheidenheid aan luxe anti-aging behandelingen, zoals HSR Lifting en Babor Seacreation, die gebruik maken van hoogwaardige ingrediënten uit de diepte van de zee.

Naast huidverzorging kunnen klanten ook genieten van pedicure- en voetverzorgingsdiensten, die onder andere het knippen en vijlen van nagels, verwijderen van eelt en eeltpitten en voetmassages omvatten. De nagelstudio biedt gellak en Biab gellak behandelingen aan voor zowel handen als voeten. Ook kunt u terecht bij de Visagie Studio voor dag-, avond- en galamake-up, evenals bruidsmake-up en bruidskapsels.

Het ervaren en professionele team van Babor Institute Kingh’s Hair & Beauty Care streeft ernaar om elk bezoek uniek en ontspannend te maken. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de schoonheidsindustrie en delen graag hun kennis en expertise met klanten. De salon biedt een rustige en uitnodigende sfeer waar klanten zich kunnen ontspannen en genieten van de hoogwaardige behandelingen. De salon hanteert een annuleringsbeleid waarbij klanten minimaal 24 uur van tevoren dienen te annuleren, anders wordt 50% van de gemaakte afspraak in rekening gebracht.

Adres

van Hogendorplaan 20 1215 EH Hilversum

Telefoon

035 6243100

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie