aPure Studio Salon Huizen

< Terug naar alle schoonheidssalons in Huizen

aPure Studio in Huizen is een schoonheidssalon die zich onderscheidt door haar expertise op het gebied van spray tanning en pedicure behandelingen. De salon biedt hoogwaardige, natuurlijke spray tan producten uit Australiƫ, waarmee klanten een prachtige, natuurlijke en langdurige bruine kleur kunnen krijgen zonder de schadelijke effecten van de zon. Daarnaast kunnen klanten hun voeten verwennen met professionele pedicure behandelingen, zodat ze het hele jaar door kunnen genieten van mooie, verzorgde voeten.

De salon werkt met gerenommeerde merken zoals Naked Tan, Courtin, Orly en Faby, en biedt een breed scala aan producten voor huid- en nagelverzorging. aPure Studio heeft een trouwe klantenkring opgebouwd, waaronder bekende Nederlanders zoals Leontine Borsato en Manon Meijers, die de salon prijzen om de kwaliteit en service.

Naast de spray tan en pedicure behandelingen, kunnen klanten ook diverse nagellakken en verzorgingsproducten aanschaffen in de online shop. aPure Studio biedt regelmatig kortingen en speciale aanbiedingen, zoals de 6 rittenkaart voor spray tanning, waarmee klanten kunnen profiteren van aantrekkelijke prijzen. Met een vriendelijke en professionele sfeer, een uitgebreid aanbod aan behandelingen en producten, en een passie voor het helpen van klanten om er op hun best uit te zien, is aPure Studio de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige schoonheidssalon in Huizen.

Adres

Langestraat 31, 1271PZ Huizen

Telefoon

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie