AlistaBeauty Salon Hilversum

< Terug naar alle schoonheidssalons in Hilversum

AlistaBeauty, dé schoonheidssalon in Hilversum, biedt een totaalconcept van professionele beauty behandelingen in een ontspannen ambiance. Het ervaren team van specialisten staat klaar om de cliëntèle uit de wijde omgeving van Hilversum, ’t Gooi en omstreken te bedienen. Gelegen op een prachtige locatie in het hart van Hilversum, is de salon goed bereikbaar en een ideale keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit en expertise.

Het aanbod aan behandelingen is divers, variërend van wimperextensions, wimperlifting, het verwijderen van wimperextensions, permanente make-up voor wenkbrauwen en lippen, wenkbrauwverf, gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure en massages. De salon werkt met de beste merken uit de schoonheidsbranche en geeft uitgebreid, vakkundig en persoonlijk advies aan haar klanten.

De openingstijden zijn ruim, met mogelijkheden op maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00 uur, waardoor het plannen van een afspraak eenvoudig is. Via de online agenda kunnen klanten direct een afspraak maken, en het team van AlistaBeauty heet iedereen van harte welkom in hun schoonheidssalon in Hilversum.

Adres

Brinkweg 7 1211 RP Hilversum

Telefoon

643785665

Meer informatie en boeken

Bezoek website

Plaats een reactie